Етикети на плочки Tgoon, Лесно се нанася на повърхността на 10ШТ. Самозалепващи се Тапети, PVC Пластмаса, без Остатък за домашен декор

Етикети на плочки Tgoon, Лесно се нанася на повърхността на 10ШТ. Самозалепващи се Тапети, PVC Пластмаса, без Остатък за домашен декор

BGN 3.33

Продукти

ПОВЪРХНОСТТА на ПОКРИТИЕТО : Тези художествени стикери за стена представляват повърхност с опции за покритие структури, която е маслоустойчива и водоустойчив, лесно избледняват и лесен за почистванеМНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Тези самозалепващи тапети са с дебелина 0,26 mm, им е лесно да се огъват, те широко се използват за украса на дома, офиса и студия с плочки.Параметри : Тип на продукта : Стикер за художествена плочки Размер на продукта : прибл. декоративни стикери, с нежни шарки (случаен стил), красиви и практични, лесно се монтират и да се прибира. Технически характеристики на : включително 10 бр. 15x15 см / на 5.Списък на опаковките : 10 x Етикети на плочки (случаен стил) Забележка : Случаен стил. МНОГОКРАТНО използване : Тези самозалепващи се тапети са с дебелина 0,26 mm, им е лесно да се огъват, широко се използват за декорация на дома, офиса и студия с плочки. декоративни стикери, с нежни шарки (случаен стил), красиви и практични, лесно се монтират и да се прибира. МАТЕРИАЛ PVC : Тези художествени етикети са с отлично PVC, устойчив на корозия и стареене, лесно се оцветяват и имат дълъг живот.9 на Брой : 10 штматериал : PVC Тегло : около 119 г / 4,2 унции Приложими сцена : Различни самолета са подходящи за домакинства, офиси, работа, бизнес събития, апартаменти, студия, хотели, спортни зали, зали, барове, спални или на всяко друго място, което ви трябва, и дори може да се използва като фон за вечерни селфи.


Характеристики

Item Type:
Art Tile Stickers
Product Size:
Approx. 15 x 15cm / 5.9 x 5.9in
Quantity:
10PCS
material:
PVC
Weight:
Approx. 119g / 4.2oz
Applicable Scenes:
Various planes suitable for families, offices, work, business activities, apartments, studios, hotels, gyms, rooms, bars, bedrooms or any place you need, and even can be used as the background for party selfies.
Package List:
10 x Tile Stickers (Random Style):
Note:
Random Style :

Може и да ви хареса

Стикер за стена с Единорогом, Изкуство, Разби 3D графика, Магическо Момиче, Стикер На стената, монтиран на стената Плакат, Декор за детска стая За Момичета, Подарък UP382 (70 W x 46H инча)
  • New
Таекуондо Силует Версия 3 Автомобилна Vinyl Стикер Стикер върху Бронята на Автомобил на Леки Автомобили, Камиони Предното Стъкло по Поръчка Стена на Windows Ipad, MacBook Лаптоп за Дома и много Други (Бял)
  • New
3D Стикери за стена с разбити Стена в Океана, Стикери За Стена Под морето, Сменяеми Етикети с изображение на Риба-Клоун във формата на Делфин за Детска Стая, Хол, Офис Клас (27 x 17)
  • New
Стикер за стена с Див Тигър, Артистичен Интериор, 3D Стикер С Изображение на Разбито на Животното, Плакати, Стенни Картини За Детска Стая,, Подарък За Поръчка BL959 (70 W x 40В)
  • New
MAJCGS Банер на Хелоуин, 3D Стикери за Стена, Светещи в Тъмното, Флуоресцентни за Деца, Детска Стая, Спалня, Таван, Начало Декор, 1 опаковка с Животни (Цвят: C-1)
  • New

MAJCGS Банер на Хелоуин, 3D Стикери за Стена, Светещи в Тъмното, Флуоресцентни за Деца, Детска Стая, Спалня, Таван, Начало Декор, 1 опаковка с Животни (Цвят: C-1)

BGN 8.00

Ако има някакви щети, моля, първо се свържете с нас, ние използваме найбързо решение за всички (Моля, бъде