Top10 Състезателни 380 mm 15Инчов Класически Грант Носталгичен Стил Дървени волан С 3 спици волан с нитове от Светло дърво (фигура момичета)

Top10 Състезателни 380 mm 15Инчов Класически Грант Носталгичен Стил Дървени волан С 3 спици волан с нитове от Светло дърво (фигура момичета)

BGN 0.67

Продукти

След инсталирането на този волана Колелото е с диаметър 15 сантиметра и с 2,1-инчов дървен волана колело. Диаметър : 380 мм (15 инча), Дълбочина на чинии : 52 мм (2.Това е волан с 6 дупки снабдена с колела със спици от неръждаема стомана, които са били хромированы за огледално-рефлексен довършителни работи.Колелото е с диаметър 15 сантиметра и с 2,1-инчов дървен волана колело.Забележка : на Първо място трябва да се използва комплект от boss за вашия автомобил.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля свържете се с нас веднага.Комплект boss трябва да се обърне за вашия автомобил.Дръжката е изработена от червено дърво, боядисана в по-светъл цвят и покрито с автомобилната емайл. 380 мм дърво на волана, класическа дървена волан в стила на носталгия, 15-инчов дървени волан, подходящо за класически автомобили. Гладка вдлъбнатини за пръстите по протежение на задната страна осигуряват удобен и надежден захват. Гладка вдлъбнатини за пръстите по протежение на задната страна осигуряват удобен и надежден захват. 380 мм дърво на волана, класическа дървена волан в стила на носталгия, 15-инчов дървени волан, подходящо за класически автомобили.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля свържете се с нас веднага. Диаметър : 380 мм (15 инча), Дълбочина на чинии : 52 мм (2.След инсталирането на този волана.


Характеристики

Може и да ви хареса

Волан OMP (OD/2028/N)
  • New

Волан OMP (OD/2028/N)

BGN 1.00

Обтянутая здрава велур, дълбока чиния с диаметър 95 mm е идеален за плитки смотаняциВолан от въглеродни в�