Скоба за Притежателя на Телефона, Универсална Скоба За Закрепване на Притежателя на Затягане За смартфон, Скоба За Притежателя на Мобилен телефон От Алуминиева Сп?

Скоба за Притежателя на Телефона, Универсална Скоба За Закрепване на Притежателя на Затягане За смартфон, Скоба За Притежателя на Мобилен телефон От Алуминиева Сплав С Въртене На 360 Градуса

BGN 0.33

Продукти

Въртене на 360 °, в подкрепа на хоризонтално и вертикално снимане под всякакъв ъгъл.С по-винтови интерфейси 1/4 и 3/8.Скоба за телефон се регулира в диапазона 60-90 мм Быстросъемная дизайн, лесно свързване към професионалното штативу за фотография.Висок клас алуминиева сплав, изящна изработка производство.Параметри : Материал : Алуминиева сплав Цвят : както е показано на фигура Размер на затягане на телефон : приблизително 8x2,5x2,4 см / 3,1x1x0,9 инча Размерът на основата на : приблизително 5x3,9 см / 2x1,5 инча Осъществяване списък : 1 х скоба за телефон.Подходящ е за директно излъчване на работния плот, селфи, снимане на видео и т.


Характеристики

Material:
Aluminium alloy
Color:
as picture shown
Phone clip size:
approx. 8x2.5x2.4cm/3.1x1x0.9inch
Base size:
approx. 5x3.9cm/2x1.5inch
Package List:
1 x Phone Clip:

Може и да ви хареса

2 Бр. Знак за склада, Пералня, Дървена Табела, селското стопанство Пералня, Подвесная Табела, Килер, Окачен на Дървен Интериор с Артистичен Принтом за Домашна Пералня, Килер, 15x5 Инча (бял)
  • New