JOTELEMO 79x394 Инча, Зловещ Тканевое Украса за Хелоуин, Вечерни Украса за Хелоуин за Дома от Духове къща, Двор, Градина, Вътрешни Стенни Прозорци (Бял)

JOTELEMO 79x394 Инча, Зловещ Тканевое Украса за Хелоуин, Вечерни Украса за Хелоуин за Дома от Духове къща, Двор, Градина, Вътрешни Стенни Прозорци (Бял)

BGN 3.60

Продукти

● Множество, нашата зловеща кърпа може да се използва в продължение на дълго време, за да се спестят парите за по-голям брой подпори за ХелоуинСъдържание на пакета : 1x Зловеща кърпа за Хелоуин (79 x 394 инча). ● Изработен от висококачествен материал, мек, гъвкав, лесен, приятен на допир и действително нетоксичен.Че сте подготвени за предстоящия Хелоуин?Става ли вашата парти в чест на Хелоуин все по-малко и по-малко иновации?Сега тайната на това, как да накараш приятелите си да вика, сте на една ръка разстояние!Окачени тъкан има вратата или в коридора, нашата разнообразна призрачен декор за Хелоуин наистина плаши вашите гости и приятели на парти. голяма зловеща плат за декорация Хелоуин размер на 79 x 394 инча, която ви позволява да декорирате цяла стая или дом, превръщайки ги в ужасни къща от духове, изпълнен с атмосфера на Хелоуин. ● Тази зловеща плат добре се съчетава с другите ни декор за Хелоуин, като зловещ отпечатък от ръцете си, зловещ паяк.Използвайте нашата сверхбольшую кърпа за Хелоуин размер на 79 x 394 инча, за да създадете в дома ужасна сцена, подобна на ада.ДОСТАВЯЙКИ БЕЗКРАЕН УЖАС - Ужасна плат могат да бъдат нарязани на всякакви размери в зависимост от вашите нужди, можете да украсите дома си като къщата с духове или да използвате кърпа, за да изглежда като призрак или зомби, вампир, плашат своите гости или приятели. ● Превърнете къщата в обитаван от духове къща и напълнете дома си атмосфера на Хелоуин.ИДЕАЛНИЯТ ДЕКОР за Хелоуин - лека и мека зловеща плат създава ультрареалистичную обстановка за Хелоуин, като накара приятелите си да вика, и то най-добре се съчетава с нашите украси за Хелоуин, като кървав отпечатък от ръка, виси призраци, зловеща паяжина и др.


Характеристики

Може и да ви хареса

Телефонен кабел KINXIYU с дължина 3 метра, Стационарен телефонен кабел с приставка адаптер RJ11, включва в себе си Телефонна вградена тръба RJ11 Дърва и 10 бр. Кабелни скоби (бели)
  • New