Сгъваема Портативна Компактна Сушилня За дрехи, Сешоар В присоске, Стенни Закачалка За дрехи, Простор за дрехи Със закачалка за кърпи, Сгъваем Простор За дрехи, Чер?

Сгъваема Портативна Компактна Сушилня За дрехи, Сешоар В присоске, Стенни Закачалка За дрехи, Простор за дрехи Със закачалка за кърпи, Сгъваем Простор За дрехи, Черен /сив (цвят: черен)

BGN 0.67

Продукти

, прибиращ фурна лост за дрехи, ъглов дизайн, удобен за изсушаване на въздуха, заема повече място, използва се за балкони, дворове, спални, шкафове и тЗа подробности монтажа1. В комплекта е включена 1 телескопична сгъваема сушилня за околната среды1. Продуктът не е подходящ за стени : стените са покрити с тапети, стени, покрити с шпакловка, циментови стени, дървени стени, стени от диатомовой глина и други негладкие и нетвердые стени. При монтажа обърнете внимание на това, за да се избегне тухли фуги и места с малки дупки, за да не доведе до падането на изделия, поради непълна адсорбция. Висящи дрехи, за да изсъхне, опитайте се да се мотае по-тежки дрехи страна, по-близо до земята, тъй като полк представлява многосекционную закачалка за вдигане на дрехи не свисала отпред и не портила външен вид. ◆16 ветрозащитных фиксирани дупки за окачване, не боящихся вятър, всяка дупка, разделена на определено разстояние, а клирънсът за сушене на разумно устроен, за вентилация и лесно сушене, така че да виси дрехи не ще се измести или да се натрупат. Продуктът се препоръчва за вътрешни пространства с гладки стени, като например бани, спални, тераси и мокри помещения. 2 Тъй като продуктът трябва да се монтира на стената, моля измерете дали има достатъчно място на стената, преди да закупят около стены1.Телескопична сгъваема сушилня Материал : space aluminumhandicraft. ◆ Стенни закачалка за дрехи, в сгънат вид не заема място, широчина на сгънат вид е само 45 см, може свободно да се сгъва, чист и подреден начин, разумно да се използва всеки сантиметър пространство в дома сгъваема, мащабируема, подходящ за различни scenarios.Устойчивостта се възстанови след изсушаване.Не поставяйте върху неравни стени с прах, дупки, малки дупки и т.◆ Стенни сгъваема закачалка за дрехи с вендузата, товарене и разтоварване на 3 секунди, вакуумни адсорбция на замъка се отваря наляво, а замъкът е блокиран надясно, и всичко е готово.Антиоксидантите Цвят : сив Размер : 129,5 см Характеристики : Телескопичен закачалка за дрехи, космически алуминий, тежкотоварни вакуумно търтей, водоустойчив и антикорозионна, въртяща се на 360 градуса за съхранение, определен ветрозащитное дупка, лесно се разтяга, лесен за инсталиране, не заема място, висока носеща способност на Приложение : използват се за сушене на дрехи, например, на балкона, в хола, банята, постелки, шапки, чорапи, бельо и т.


Характеристики

Може и да ви хареса

Стелажи За сушене на картини RAZZUM, Сгъваем Простор За дрехи / Закачалка За панталони, Спестяване на пространство, Разтегателен Сушилник За дрехи, Домакински Стойка За съхранение / 550 мм
  • New
Сгъваема Закачалка за дрехи ZLASS, 8 Дупки, Многофункционални Закачалки За дрехи, Сгъваема Прибиращ Преносим Закачалка за дрехи в помещения (Цвят: 01)
  • New

Сгъваема Закачалка за дрехи ZLASS, 8 Дупки, Многофункционални Закачалки За дрехи, Сгъваема Прибиращ Преносим Закачалка за дрехи в помещения (Цвят: 01)

BGN 2.67

5Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 ч

Простор за дрехи ZJDU от неръждаема стомана, Сгъване за лесно съхранение, Компактен, Простор за дрехи Крило на Чайка, Простор за дрехи в помещения и на открито
  • New

Простор за дрехи ZJDU от неръждаема стомана, Сгъване за лесно съхранение, Компактен, Простор за дрехи Крило на Чайка, Простор за дрехи в помещения и на открито

BGN 2.33

И доста лесно да се създаде и да се разрушиЛек и преносим стил : Тегло на нашата сушилня е само 4,86 кг, коет

Zerodeko 2 бр. окото простор за дрехи, подвесная простор за тениски, пуловери, бельо, мрежа за сушене на дрехи, кошница за дрехи (правоъгълна, однослойная)
  • New

Zerodeko 2 бр. окото простор за дрехи, подвесная простор за тениски, пуловери, бельо, мрежа за сушене на дрехи, кошница за дрехи (правоъгълна, однослойная)

BGN 7.02

Мрежа за сушене на бельо дъното на окото, за ефективно отвеждане на вода и изсушаване Безопасен матери�

Bsxgse Простор за дрехи втора употреба и за сушене на дрехи Cothes Преносим, За влажни Пътувания, Многофункционална, Завъртане, За дрехи, Закачалка за кърпи с Три куки За сушене (Зелена, един размер)
  • New
Стелажи за сушене на картини RAZZUM, Рафтове за художествена сушене, Сгъваема Журнальная стойка за Намаслена дъска с Шкивами, Подходяща за детски градини и художествени студия /35 Етажа
  • New
Електрическа Сушилня за дрехи WIKINK, Електрическа Простор за сушене на дрехи с подгряване, Сгъваеми Крила, Закачалки за дрехи, дрехи в помещенията, с 8 Пътеки за Домашно пране
  • New
Yuyandejia Закачалка, Шкаф за обувки, Балконная часова, Сушилня за обувки, на перваза на прозореца, от Неръждаема Стомана, Малка Сушилня за обувки, Дължина стелажи: 50/60/70/80 см (Размер: 80 см)
  • New
RAZZUM Сгъваема Закачалка за дрехи От Неръждаема Стомана, Сушилня за Бельо, Простор за Чорапи, Закачалка за дрехи С плоска Глава, Устойчив На Ръжда, Силно Стяга, Закачалка за Палта
  • New